Μεγέθυνση κειμένου...Σμίκρυνση κειμένου   Αποστολή αυτής της σελίδας   Εκτύπωση ΣελίδαςΟ ΗΛΙΟΣ

Ο ήλιος λατρεύτηκε απ' όλους σχεδόν τους αρχαίους πολιτισμούς. Στην Ελλάδα επηρέασε τις παραδόσεις, διαμόρφωσε την κουλτούρα, έγινε τραγούδι.   Ο βασιλιάς του ουρανού ζεσταίνει τη χώρα μας σχεδόν 300 ημέρες το χρόνο. Χαρείτε αυτό που προσφέρει αλλά προφυλαχτείτε από την έντασή του και τις παθήσεις του δέρματος που προκαλεί. Τα παιδικά αντιηλιακά μαγιώ της SunEmporium σας επιτρέπουν να αφήσετε τα παιδιά εκτεθημένα στο χάδι του.

Ηλιακά εγκαύματα και παιδιά.

Από τη στιγμή που τα παιδιά δεν καταλαβαίνουν τους κινδύνους της Υπεριώδους ακτινοβολίας χρειάζονται προστασία. Τα παιδιά χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα καθώς περνούν περισσότερο χρόνο έξω από τους ενήλικες και μπορούν να πάθουν εγκαύματα πιο γρήγορα, καθώς έχουν λιγότερη μελανίνη (χρωστική ουσία του δέρματος) για να τα προστατέψει. Έρευνες που έγιναν στην Αυστραλία έδειξαν ότι κατά την παιδική ηλικία προσλαμβάνουμε το 80% της συνολική πρόσληψης ήλιου σε όλη μας τη ζωή. Τα μωρά μπορούν να καούν πολύ γρήγορα - ακόμη και αν βρίσκονται κάτω από σκιά.
Το πιο ανησυχητικό είναι ότι 6 μόνο εγκαύματα από τον ήλιο στην παιδική ηλικία αυξάνουν σημαντικά τον κίνδυνο ανάπτυξης μελανώματος αργότερα. Η συνετή συμπεριφορά προς τον ήλιο πρέπει να αρχίζει από νωρίς και να τηρείται με συνέπεια - και πρέπει να μας γίνει υγιεινή συνήθεια, όπως ακριβώς είναι το να βάζουμε τη ζώνη στο αυτοκίνητο ή να βουρτσίζουμε τα δόντια μας!

Τι είναι ο καρκίνος του δέρματος;

Ο καρκίνος του δέρματος μπορεί να είναι μια κηλίδα που φαίνεται διαφορετική από τις άλλες γύρω της μια κηλίδα που έχει αλλάξει χρώμα, μέγεθος ή σχήμα κατά τις τελευταίες εβδομάδες ή μήνες ή μια κηλίδα που μπορεί να είναι ένα μελάνωμα σε αρχική μορφή - ο πιο επικίνδυνος τύπος καρκίνου του δέρματος. Θυμηθείτε ότι ο καρκίνος του δέρματος σπάνια προκαλεί πόνο και στα αρχικά στάδια δεν έχει άσχημη μορφή. Οι περισσότεροι καρκίνοι του δέρματος οφείλονται στην υπερβολική έκθεση στον ήλιο και μπορούν να προληφθούν. Αν εντοπιστούν και αντιμετωπιστούν έγκαιρα οι περισσότεροι καρκίνοι του δέρματος μπορούν να θεραπευτούν.

Βρίσκεστε σε κίνδυνο;

Ο καρκίνος του δέρματος μπορεί να εμφανιστεί σε οποιαδήποτε ομάδα ηλικίας - η έκθεση που δέχονται τα παιδιά και οι ενήλικες προκαλεί την αρχική ζημιά. Άτομα που έχουν ανοιχτόχρωμο δέρμα, που έχουν φακίδες ή παθαίνουν εύκολα ηλιακά εγκαύματα χωρίς να μαυρίζουν αποτελούν τις ομάδες υψηλού κινδύνου.

Η ΛΥΣΗ

Το Ύφασμα

Το υλικό που χρησιμοποιεί η Sun Emporium είναι DuPont Lycra® εγκεκριμένη από τον Αυστραλιανό Οργανισμό Προστασίας από την Ακτινοβολία (Australian Radiation Protection Agency). Η μοριακή δομή του ελαστικού αυτού υφάσματος είναι μοναδική και δίνει στην LYCRA® τη δυνατότητα να τεντώνεται, να επανέρχεται και να μη μουχλιάζει.

  • Τα υφάσματα που χρησιμοποιεί η Sun Emporium είναι εγκεκριμένα από τον Αυστραλιανό Οργανισμό Προστασίας από την Ακτινοβολία Τα υφάσματά έχουν αξιολογηθεί με 50+, τον μεγαλύτερο δυνατό δείκτη προστασίας από τον ήλιο.
  • Η προστατευτική ικανότητα του υφάσματος οφείλεται στο συνδυασμό ραφής, ινών και βαφών που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή του ενώ η ελαστικότητα του εξασφαλίζει μέγιστη άνεση και αναπνευστική ικανότητα.
  • Πρόσφατες έρευνες στην Αυστραλία έδειξαν ότι μια ελαφριά βαμβακερή μπλούζα, αραιής ύφανσης είχε δείκτη προστασίας (ΙΙΡΡ) μόνο 4. Αυτός ο δείκτης χαμήλωνε ακόμη περισσότερο με το βρέξιμο και το τέντωμα του υφάσματος. Το ανησυχητικό είναι ότι ένα παιδί που φορά ένα βρεγμένο και ελαφρά χρωματισμένο μπλουζάκι έχει ουσιαστικά μηδενική προστασία απέναντι στον ήλιο .
  • Επαγγελματίες ιατροί παγκοσμίως συνιστούν πλέον τα ρούχα για την προστασία για τον ήλιο να είναι το πρώτο μέλημα μας για την προστασία μας από αυτόΚάθε ρούχο SUN EMPORIUM φέρει εγκεκριμένη αξιολόγηση και ταμπελάκι DuPont – εγγύηση ποιότητας. Η LYCRA ® είναι το σήμα κατατεθέν της DuPont για οποιοδήποτε ελαστικό ύφασμα έχει εφευρεθεί και κατασκευαστεί αποκλειστικά από την DuPont

Το καλάθι μου

Δεν υπάρχουν προϊόντα στo καλάθι